Самарський час (рос. самарское время, SAMT) — неофіційна назва місцевого часу в ряді адміністративно-територіальних одиницях Росії з часового поясу, що відрізняється на +4 годин від UTC (UTC+4) і на +1 годину від московського часу (MSK+1). Сезонні зміни часу в цьому поясі, як і у всій Росії, відсутні. Це офіційний час в Удмуртії, Астраханській, Волгоградській, Самарській, Саратовській та Ульяновській областях.

Час у Росії:
   USZ1
Калінінградський час MSK-1 (UTC+2) 21:19
   MSK
Московський час MSK (UTC+3) 22:19
   SAMT
Самарський час MSK+1 (UTC+4) 23:19
   YEKT
Єкатеринбурзький час MSK+2 (UTC+5) 00:19
   OMST
Омський час MSK+3 (UTC+7) 01:19
   KRAT
Красноярський час MSK+4 (UTC+7) 02:19
   IRKT
Іркутський час MSK+5 (UTC+8) 03:19
   YAKT
Якутський час MSK+6 (UTC+9) 04:19
   VLAT
Владивостоцький час MSK+7 (UTC+10) 05:19
   MAGT
Магаданський час MSK+8 (UTC+11) 06:19
   PETT
Камчатський час MSK+9 (UTC+12) 07:19

Основні міста:

Посилання

ред.