Вилучено вміст Додано вміст
м →‎Arbitrage Commissie: 2e Typo ----dAb +>
м →‎Arbitrage Commissie: lay-out ----dAb +>
Рядок 191:
 
Geachte Heer Ca Al,
... onder dankzegging voor Uw melding, moet ik toch kwijt dat U te laat en/of niet op mijn verzoeken om toelichting en zuivering hebt gereageerd, -- voordat ik (überhaupt) mij tot U kon wenden, óók al wegens een blokkade die (in totaal) al meer dan een jaar aan de gang blijkt \ en er nog van afgezien dat ik ''niet om Uw bemiddeling verzocht had'' -- dus wél in overleg met U wilde treden, maar óók en juist over de oorzaak van moeilijkheden -- daar ik (voorzover ik weet) in het geheel geen (zogenaamd) conflict met mr. Peter B had, evenmin als met anderen. Uiteraard was ik ontstemd over voortdurende en onterechte, zeer ''absurde blokkaden'', maar U laat blijken die boodschap nog in het geheel niet begrepen te hebben, daar ook ú die blokkaden (in plaats van deze te beslechten) nog verder laat opleggen en deze censuur zelfs tot *OT* meent te moeten oprekken. Ik heb U er reeds op gewezen, dat het onverstandig is mij te blijven tarten en sarren: waar haalt men het '''"lef"''' vandaan mij (ook nog hier in Nederland) te blijven capittelen ?? -- Deze wanpraktijken zijn zowel juridisch als wetenschappelijk ontoelaatbaar, en vertonen bedenkelijke trekken.
De onzuivere (c.q.: het gebrek aan) weergave van mijn repliek per vele e-mails, hoezeer ook dit ongewenste postmiddel met grote weerzin '''*verplicht*''' doch onhandig werd benut, heeft mijn gememoreerde wonden weer opengereten, wat ik U in ieder geval duidelijk kenbaar heb gemaakt.
 
Tenslotte heb ik laten weten Uw Cie en haar Leden altijd met fatsoelijk respect en fatsoelijk tegemoet te zijn getreden, wat U omgekeerd (nagenoeg: arrogant richting mijn persoon) af heeft laten weten. Consequenties van Uw ongelukkige beslissing zijn echter en uiteraard geheel voor Uw rekening.<br>
Consequenties van Uw ongelukkige beslissing zijn echter en uiteraard geheel voor Uw rekening.
 
Niettemin verblijf ik (als) immer in hoge achting en wél met een vriendelijke groet,