Довідка:Конфлікт редагувань

Конфлікт редагувань у Вікіпедії — системне повідомлення, яке з'являється у вікні редагування, коли два або більше користувачів Вікіпедії намагаються одночасно зберегти результат редагування однієї сторінки.

Якщо ви отримали це системне повідомлення, не розчаровуйтесь та не закривайте сторінку. Знизу системного повідомлення є вихідний код сторінки, яку ви намагались зберегти. Ви все ще можете скопіювати звідти свої зміни та внести їх у статтю повторно.

РекомендаціїРедагувати

Якщо ви хочете певний час працювати зі сторінкою чи розділом статті, завчасно повідомте про це інших користувачів шаблонами {{Редагую}} або {{Перекладаю}} для статті, чи шаблоном {{Редагую розділ}} для розділу статті.