Відкрити головне меню

Зміни

м
*Ook Ccfr. ingezonden naar JDF's *Weblog*. [[Користувач:D.A. Borgdorff|D.A. Borgdorff]] 13:14, 19 листопада 2009 (UTC)
*'''Zie voor de zich verruwende Peilinghetze en afschuwelijk Volksgericht op NL aldaar en mijn verweer: [[meta:User: D.A. Borgdorff]]''' - [[Користувач:D.A. Borgdorff|D.A. Borgdorff]] 12:10, 3 січня 2010 (UTC)
== Arbitrage Commissie ==
D.A. Borgdorff -- MASc aan CaAl
details weergeven 08:44 (8 minuten geleden)
 
Geachte Heer Ca Al,
... onder dankzegging voor Uw melding, moet ik toch kwijt dat U te laat en/of niet op mijn verzoeken om toelichting en zuivering hebt gereageerd, -- voordat ik (überhaupt) mij tot U kon wenden, óók al wegens een blokkade die (in totaal) al meer dan een jaar aan de gang blijkt \ en er nog van afgezien dat ik ''niet om Uw bemiddeling verzocht had'' -- dus wél in overleg met U wilde treden, maar óók en juist over de oorzaak van moeilijkheden -- daar ik (voorzover ik weet) in het geheel geen (zogenaamd) conflict met mr. Peter B had, evenmin als met anderen. Uiteraard was ik ontstemd over voortdurende en onterechte, zeer ''absurde blokkaden'', maar U laat blijken die boodschap nog in het geheel niet begrepen te hebben, daar ook ú die blokkaden (in plaats van deze te beslechten) nog verder laat opleggen en deze censuur zelfs tot *OT* meent te moeten oprekken. Ik heb U er reeds op gewezen, dat het onverstandig is mij te blijven tarten en sarren: waar haalt men het "lef" vandaan mij (ook nog hier in Nederland) te blijven capittelen ?? -- Deze wanpraktijken zijn zowel juridisch als wetenschappelijk ontoelaatbaar, en vertonen bedenkelijke trekken. De onzuivere (c.q.: het gebrek aan) weergave van mijn repliek per vele e-mails, hoezeer ook dit ongewenste postmiddel met grote weerzin '''*verplicht*''' doch onhandig werd benut, heeft mijn gememoreerde wonden weer opengereten, wat ik U in ieder geval duidelijk kenbaar heb gemaakt.
Tenslotte heb ik laten weten Uw Cie en haar Leden altijd met respect en fatsoelijk tegemoet te zijn getreden, wat U omgekeerd (nagenoeg: arrogant richting mijn persoon) af heeft laten weten. Consequenties van Uw ongelukkige beslissing zijn echter en uiteraard geheel voor Uw rekening.
 
Niettemin verblijf ik (als) immer in hoge achting en wél met een vriendelijke groet,
(-) D.A. Borgdorff
89

редагувань