Відкрити головне меню

Зміни

м
zinswending -----dab +>
@L: Wat heeft de Tweede Wereldoorlog met email te maken? Dat bestond toen helemaal niet. En dan ook nog voor iemand die volgens eigen opgave op Wikipedia geboren is ná die oorlog.
Hoe kom je aan dat idee dat een emailadres verplicht was/is? Je vermeldt dat de weigering van dAb om ingelogd te werken te maken heeft met de noodzaak om een emailadres te hebben. Letterlijk schrijf je daarover: "Hij wilde pertinent geen email adres (de oorlog heeft bij hem sporen achtergelaten), wat nodig was voor een gebruikers naam." Bij de tekst die getoond wordt om je als nieuwe gebruiker te registreren staat al ten minste 5 jaar [14]: "E-mailadres is optioneel, maar maakt het mogelijk om u uw wachtwoord te e-mailen als u het bent vergeten." Op Wikipedia heb ik trouwens nooit iets van dAb gelezen waaruit blijkt dat het moeten opgeven van een emailadres ook maar enigszins meespeelde in zijn besluit om als anonieme gebruiker te werken. Groetjes, Robotje 6 jul 2009 07:42 (CEST) <br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Antwoord: Reeds met dit oogmerk werd ik tot het aanmaken van een account in Norge gedwongen, waar ik omstandig deze ondervonden traumata heb uiteengezet en verantwoord, doch welke IP- & Bruker-OP's (na dit strategisch ''vanuit Nederland'' strategisch opgezet doel gediend te hebben) in opdracht van nl.wiki '''wéér''' ten tweede male door Steward [[:no:user: Laaknor]] door volkomen verduistering zeker zo grondig zijn gewist, dat het lijkt alsof ik nimmer aldaar heb bijgedragen, en zodat zelfs mijn gewaardeerde collega dr. Crowsnest zich op zijn OP [http://no.wikipedia.org/wiki/Brukerdiskusjon:Laaknor#Bruker:DA_Borgdorff '''hier'''] vertwijfeld afvroeg waar onze Engelse afleidingen van Complex geconjugeerde [[Van der Pol]]-differentiaalvergelijkingen zo plotsklaps volkomen ''*ausradiert*'' deleted waren, dat geen enkel Spoor van mijn en zijn bewerkingen hervindbaar bleek terwijl collega moderator [[:no:Bruker:Noorse|Noorse]] zich er wijselijk *buiten* hield.
*Mijn berichten zijn altijd helder voor de doelgroep - ''en wie ze desondanks verstaan'' [[image:wink.png]] - en begrijpend kunnen vatten om ze vervolgens tot zich te mogen nemen, waarde Jonge-Vriend: [[Користувач:DA Borgdorff|D.A. Borgdorff - e.i. -]] 19 mei 2009 19:06 (CEST) en hier: 12:12, 6 липня 2009 (UTC)
[[eu:user:D.A. Borgdorff]]
89

редагувань